dijous, 2 de desembre del 2010

Partit de lliga i crònica del partit

Els nois del CEM no han pogut sumar els 3 punts davant el Futsal Valls, aquest passat divendres, en partit de recuperació. El conjunt de Valls va guanyar 3-6.

Comença el partit en domini del CEM, mentres el Valls esperava a 12m. La primera part a transcorregut amb domini de la pilota per part dels homes d'Emili Pons, on van tenir varies ocasions, i on el porter visitant, va atura en molt bones actuacions, amb un Valls molt ben replegat sortin a la contra, realitzan un joc molt practic i desició. Arribant al descans en un clar resultat de 0-3 a favor dels vallencs.

A l'arrencar la segona meitat la tònica del partit no va variar, el CEM volia però no podia davant una línia defensiva vallenca molt ben treballada, tots els intents van ser poc efectius, ni jugant de porter jugador els últims minuts, i on el Valls sortia perfectament a la contra, amb gran efectivitat, arribant al fina del partit pel resultat de 3-6.