diumenge, 28 de novembre del 2010

RESULTATS 27/11/2010

CRÒNICA NOIES
Gran partit de les noies contra un equip que gairebé mai havien tingut oportunitat de guanyar, ja que sempre s'emportaven unes bones golejades, aquesta vegada la golejada l'han fet elles guanyant amb un contundent 7-2.

El partit va començar molt igualat, les noies no es posaven al partit hi va haver ocasions però cap es definia bé. Als 10 primers minuts encara s'anava 0-0. Poc després van començar a estrenar el marcador amb un 4-0 (3 Laia i 1 Marta) al final de la primera part el resultat es va tancar amb un 4-1. Comentar que el primer gol, fet per la Marta va rebotar al pal de de dins de la porteria i va tornar a sortir, degut a què el públic no ho veia molt clar que hagués entrat i ningu va aplaudir, amb el que l'arbit es va quedar una mica parat que no sabia exactament que havia passat, però finalment veient que les jugadores celebraven el gol i que des de la banqueta local van reclamar l'àrbit va donar el gol, i el públic aleshores va reaccionar.

La segona part es va veure millor, més ocasions, es va moure més la pilota i van arribar 3 gols més, Irene, Aina i Marta. Gran partit doncs, sense complicacions ni jocs durs com estaven acostumades amb altres partits. Un partit molt net. Des d'aquí felicitar a les noies que van fer un molt bon partit.
Ara degut al descans del pont i després la setmana següent el descans de la lliga, les noies estaràn quinze dies sense jugar on el pròxim partit serà el dia 18/12/2010 a Mont-roig.