dijous, 6 d’agost del 2009

MERITÒRIA TERCERA PLAÇA


El CEM es desplaçava a Hospitalet per jugar el 3r i 4t lloc contra el Bar Félix amb les baixes confirmades d'Edu i Sergi, que estaven de vacances, i Hèctor, que treballava. Però, a més a més, a mitja tarda l'organització del torneig ens trucava dient que sancionaven a l'Andreu amb un partit i que no podia jugar. Això va provocar que tansols hi hagués un canvi a la banqueta.
Tot i les adversitats, el partit va començar bé pels nostres interessos, ja que Tuset a passasa de Pep posava en avantatge al CEM. De seguida, el Bar Félix establia l'empat. Però abans del descans, Pep després d'una gran triangulació col·lectiva posava el 2 a 1 al marcador i així s'arribava a la mitja part.
En la segona part, l'equip va sortir adormit i l'equip adversari aconseguia remontar el partit posant-se amb un 2 a 3. A la meitat del segon temps, Lluís, que s'estrenava en el torneig, acoseguia fer un gran gol des de fora l'àrea, establint l'empat a 3. De seguida el Bar Félix es tornava a posar per davant a falta de 12 minuts. Tot i tenir només un canvi, el CEM no es donava per vençut i tornava a empatar gràcies a un gol de Pep. I a 30 segons per finalitzar el partit, un contraatac portat a terme per Alexis i Casagran era culminat per Tuset al fons de la porteria i deixava el marcador final amb el 5 a 4 favorable.
El CEM va haver de suar de valent per emportar-se la tercera posició degut als pocs efectius dels que disposava per aquest partit. La final la van guanyar els Tiki-Taka que van derrotar a la tanda de penals als Kreatu, que havien guanyat el torneig l'any anterior.
Aquí acaba la temporada pel CEM i l'1 de setembre començarà la pretemporada amb algunes cares noves i el nou entrenador.

1 comentari:

Anònim ha dit...

n tamal x primer any participar kdar 3.lany q be gunyarem.visca el CEM.fins setembre vagi be vacances.