dilluns, 3 d’agost del 2009

FINAL DE CONSOLACIÓ

EL CEM es presentava per jugar les semifinals del torneig d'Hospitalet sense porter contra l'equip del Tiki-Taka. Edu va haver de posar-se a la porteria fent algunes aturades de mèrit.
El partit començava amb un gol matiner del Tiki-taka. Abans de la mitja part, Hèctor empatava el partit amb una jugada de còrner. En la represa, l'equip contrari es tornava a avançar en el marcador però Casagran neutralitzava aquest gol. El Tiki-Taka es tornava a avançar i Casagran de seguida feia l'empat a 3. Amb 3 a 3 al marcador i a falta de 5 minuts i va haver la jugada clau: Expulsió injusta d'Andreu i d'un jugador de Tiki-taka per una pica-baralla que havia provocat el jugador adversari. Llavors, l'equip adversari va jugar millor amb tants espais al terreny de joc i va aconseguir fer 2 gols seguits. El CEM va posar el porter-jugador i Edu(fent de porter-jugador) aconseguia retallar diferències posant el 5 a 4 al marcador. I abans d'acabar el partit i va haver una jugada polèmica on el porter adversari va servir de porteria xutant la pilota dins de la seva àrea sense deixar-la botar. L'àrbitre va fer la vista grossa i va xiular el final.
Ara el CEM s'haurà de conformar amb la final de consolació que es jugarà dimecres 5 d'agost a les 20.30. A les 21.30 del mateix dia hi haurà la gran final entre Kreatu i Tiki-Taka.