diumenge, 2 d’octubre del 2011

BON DEBUT A TERRITORIAL

Els nois van aconseguir la victòria en la primera jornada de lliga contra el Puigcerdà per 7 gols a 3 després de realitzar un bon partit.
La primera part va acabar amb resultat favorable de 4 a 1 i l'expusió del porter local, Siscu, per haver fet dues entrades fora de l'àrea. Així doncs, el CEM va haver d'acabar la primera part i començar la segona amb un jugador menys, però tot i això van saber aguantar el marcador.
Ja en la segona part, després de recuperar l'efectiu, els nois van ampliar l'avantatge en el marcador. Els visitants van provar porter-jugador durant una bona estona però sense èxit, ja que el CEM va saber defensar molt bé.
Abans d'acabar el partit, Sergi va ser expulsatper protestar una falta, i com que ja havia vist una targeta groga en la primera part, va haver d'abandonar el terreny de joc.
Al final, victòria important en el debut a territorial.
Gols: Alexis, Marc, Edu, Quim, Andreu, Casagran i Pep.
-
Per la seva banda les noies van guanyar contra el Móra la Nova per 5 a 2 en el partit amistós disputat el passat dissabte.
Gols: Marta 2, Laia Borràs, Mar i Cristina.