dimarts, 19 d’octubre del 2010

Crònica partit

Gimnàstic de Tarragona (4) - (4) C.E.Mont-roig

Segon partit del CEM i primer desplaçament en aquest cas a Tarragona, per jugar enfront al Club Gimnàstic de Tarragona, en el campionat de Preferent Catalana.

Partit vibrant on els primers 10 minuts van ser dominats pel Nàstic col.locant el marcador a favor dels locals, 3 gols a 0. Desprès d'un temps mort demanat pel nostre entrenador, Emili Pons, l'equip es va tranquil.litzar, ajustar línies, i es va aconseguir remuntar el marcador, arribant amb empat a 3 gols a falta de 20 segons per acabar la 1a. part, i tot seguit en una jugada molt ven realitzada del CEM, marcàvem el 4 gol, i aixi finalitzava la primera part. (3-4)

A la represa, el Nàstic va empata el partit (4-4), i el CEM es va posar molt aviat en 5 faltes acumulatives, i inclús es va juga 2 mintus amb 3 jugadors i el porter, per l'expulsió per doble amonestació d'un dels nostres jugadors. Malgrat això, el marcador no va variar, es va aguantar molt ve, i es va arribar els últims 5 minuts amb tots dos equips en 5 faltes acumulatives, amb 4 llançament dels 10 metres (2 per cada equip), però la gran intervenció dels dos porters en la segona part (SISCU per part del CEM i Aleix per part del Nàstic) va fer que no es mogués el marcador, finalitzan l' encontre amb el resultat final d'empat a 4 gols.

Destaca a tot l'equip del CEM, i molt especialment al nostre porter que va jugar la segona part, SISCU, que va tenir una intervenció fantàstica. Tampoc podem oblidar del porter del Nàstic de la segona part, Aleix, que també va tenir una gran intervenció

Ara tot enfoca els dos pròxims partits a casa, i intentar guanyar-los per donar una alegria a la nostre afició.

GOLS CEM: 2 Tuset, Casagran i Quim

3 comentaris:

Anònim ha dit...

por otra parte las chicas tambien hicieron un buen partido q son unas campeonas !!!! q nadie abla de ellas!!!

Anònim ha dit...

Ja costa fer una crònica veien un partit imaginet fer una crònica sense veure el partit.

Sempre estem oberts que si hi ha gent del femení la vol fer nosaltres encantats.

Anònim ha dit...

ei ja està, ja la vaig fer, ho faré cada dissabte i així perfect jejejeje he canviat els gols també vagi bé
maria