diumenge, 8 de novembre del 2009

AL LORO! QUE NO ESTAMOS TAN MAL...

Bona jornada pels dos equips que van guanyar els seus corresponents partits.

Roquetes - CEM Femení 2-3

Amposta - CEM Masculí 2-4

El partit masculí jugat dissabte a Amposta, es presentava molt difícil davant un equip que, a priori, és un dels favorits, juguen molt tancats i surten ràpidament.

El partit va començar dominant l'equip visitant, tocant i intentant obrir algun forat per aconseguir fer el gol, però no va ser així ja que en una distracció del Mont-roig, el porter va sacar depressa, i mentres els jugadors ens lamentavem de l'ocasió fallada,  el jugador local es va quedar sol davant del nostre porter fent pujar el marcador 1-0. 

El Mont-roig no va baixar els braços i va seguir tenint la pilota i ocasions. Fruit d'una bona jugada arribà l'empat 1-1. A 5 segons del descans vam pagar car els nostres errors en defensa quedant 2-1. 

Durant la segona part, els ampostins renunciaven a la pilota per intentar sortir a la contra però es van topar amb el porter i amb la defensa. L'equip montrogenc aixecava el partit fins el 2-4 definitiu que per fi ens dóna una miqueta d'aire. 

Cal destacar que en Quim va jugar l'últim partit del 2009. S'agafa unes merescudes vacances fins el 2010 que segur que vindrà amb més energia de la que portava. 


La pròxima jornada s'adelanta a dijous, a Falset, per jugar contra el Pradell a les 21:30h.

Un equip situat a la part alta de la classificació i que de ben segur serà un bon partit.


Temporada 2008/2009

CEM - PRADELL 6-5
PRADELL - CEM 8-6

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I nosaltres que, cap comentari!!!!!!

Anònim ha dit...

com no hi ha cap comentari de les noies, que per cert van fer un molt bon partit...aquí va un: le snoies van anar roquetes amb un pensament perdedor...pensant que no podriem guanyar a un roquetes que l'any passat va ser primer de la lliga. El partit, un any més, va ser jugat a un camp que no era el de roquetes, amb un temporal una mica ventós...les noies van pensar fins i tot a renunciar a jugar, però sort queno ho van fer, ja que van portar els 3 primers punts d ela lliga desde la primera part. seguim així noies i podrem arribar una miqueta més lluny. felicitar a l'entrenador i segona entrenadora per la feina feta!!i ara a miami a seguir el mateix exemple de joc que ha roquetes.

Anònim ha dit...

les croniques de les noies si hi ha alguna noia que la vulgui comentar no hi ha cap problema, si no la fem nosaltres es xq no veiem el partit que inclus miran el partit ja costa de fer la cronica.