diumenge, 16 de novembre del 2008

Blanc i Negre

L'equip femení es desplaçava a Altafulla per jugar el partit corresponent a la jornada 6. L'encontre es va jugar a les 16h de dissabte, 15 de novembre.

Resultat: 5-0 L'equip continua a 11a posició amb 3 punts.
__________

Pel que fa a l'equip masculí, es desplaçava a la pista del A.E.Montblanc. El partit començava a les 17:30h, del mateix dissabte.

El partit no va començar bé pel Mont-roig ja que quan es portaven 5 min. de joc el marcador ja marcava un 2-0 pels locals. El partit mai va tenir ritme per part del Montblanc, la qual cosa feia que els visitants sortisin a la contra cada vegada. La falta de punteria va ser determinant perquè la primera part acabés amb un contundent 7-3. A la segona part va canviar radicalment la història, ja que l'equip local va sortit molt confiat i no van saber com controlar el partit. En menys de 5 min. l'equip marcava dos gols que els tornava a posar el resultat 7-5, cosa que va fer reaccionar als locals marcant el 8-5, el partit cada cop es complicava més, però l'equip mai es va donar per vençut.

Poc a poc s'acostaven els minuts finals i el marcador era de 9-6 a falta de 5 min. i els visitants marcaven el 9-7, continuant així el festival de gols, ja que quan faltava 1'50'' el resultat era de 10-9 i quan pràcticament semblava que el resutat seria de 10-10 a falta de 4'' pel final, el Mont-roig va desfer l'empat amb un llençament de doble-penal. En definitiva, un partit que els locals van deixar escapar.

3era victoria per la mínima del Mont-roig i primera com a visitant.

Resultat: 10-11 ( Ivan 4, Edu 3, Alexis 2, Tuset 1, Ivan Parra 1)

M'ha agradat: La capacitat d'aquest equip en poder aixecar un partit i que quan volen saben jugar i guanyar.

No m'ha agradat: La falta de "senyorisme" del Montblanc (Només ens van deixar una pilota i aigua de l'aixeta). Tampoc l'actitud d'alguns companys del CEM.

El CEM es situa a la classificació en 11a posició amb 10 punts i la tanca el Montblanc amb 18a posició amb només 3 punts.