dilluns, 10 d’octubre del 2011

DERROTA EN EL PRIMER DESPLAÇAMENT

El Hawo Fruits masculí va perdre per 5 a 2 en la seva visita a Alcarràs. Mal partit dels nois que en els primers minuts encaixaven dos gols. A le meitat de la segona part, l'Alcarràs augmentava la diferència i es posava amb un 3 a 0. Abans de la mitja part, els nois escurçaven distàncies amb 2 gols. Així doncs, a la mitja part s'arribava amb 3 a 2 desfavorable.
Ja en la segona part, els homes d'Angel Tejero van tenir oportunitats per empatar l'encontre, però va ser l'Alcarràs qui augmentava la diferència en el marcador.
A falta de 5 minuts, els nois van treure portar jugador però sense sort, ja que l'Alcarràs tornava a marcar i posava el definitiu 5 a 2.
Mal partit dels nois i mala actuació arbitral ja que no van xiular un clar penal i unes claríssimes mans del porter fora l'àrea en moments decisius i van carregar de faltes només a l'equip visitant.
Gols: Edu, Luismi

La setmana vinent ens visita la Seu d'Urgell a les 18 h al pavelló de Mont-roig.
Les noies també juguen a casa a les 16 h contra el Riudoms, en el que serà el seu primer partit de lliga.

1 comentari:

Anònim ha dit...

TENIU UN BON EQUIP SI HO SABEU FER EXPLOTAR BE , ARRIBAREU LLUNY, PERO HEU DE SABER FER BE ELS CANVIS I FICAR A JUGADORS JUNTS QUE'SENTENEN BE AL CAMP.