1. Els equips estaran formats per un màxim de 12 jugadors.
2. Hi haurà 12 equips dividits en 3 grups de 4.
3. Cada equip disputarà 3 partits en fase de lligueta.
4. Es classifiquen els dos primers de cada grup i els dos millors tercers.
5. Els partits es disputaran a temps corregut en dos temps de 20 minuts cadascun.
6. L’escalfament i la mitja part seran de 5 minuts.
7. El reglament de competició serà semblant al que regeix les competicions de la Federació Catalana de Futbol, en el seu comitè de Futbol Sala.
8. Al iniciar un partit, a cada equip se li donarà una ampolla d’aigua.
9. Si un equip es retarda 10 minuts de l’hora fixada perdrà el seu partit per 6-0.
10. Si un equip no es presenta a algun dels dos primers partits, perdrà per 6-0.
11. L’equip que no es presenti al tercer partit quedarà exclòs del torneig.
12. Podrà ser exclòs del torneig tot equip que cometi actes violents durant els partits, d’ordre públic o contra el mobiliari i instal•lacions o cap als integrants de les plantilles dels mateixos, sent expulsats al mateix moment.
13. Els partits de classificació es jugaran per sistema de lliga, concedint 3 punts al partit guanyat, 1 al partit empatat i 0 al perdut.
14. L’alineació indeguda es castigarà amb la pèrdua del partit per 6-0.
15. Es considerarà alineació indeguda, l’alineació de qualsevol jugador que no estigui inscrit.
16. En cas d’empat a punts a la lligueta entre 2 o més equips, es resoldrà de la següent manera i en aquest ordre:

a) gol average general
b) gol average particular
c) gols a favor
d) gols en contra

17. L’àrbitre que ensenyi una targeta vermella, decidirà la sanció del jugador o jugadors implicats.
18. El màxim golejador es comptabilitzarà fins al final del torneig.
19. L’equip menys golejat es comptabilitzarà fins al final del torneig.
20. La inscripció en el torneig per part d’un equip dóna per fet la conformitat amb les decisions, sancions i condicions del mateix.
21. El dia del sorteig cada equip haurà d’haver ingressat els 150 € d’inscripció.
22. Els equips que perdin les semifinals jugaran el partit de 3er i 4art lloc normal.
23. La final es jugarà a 25′ temps corregut cada part. En cas d’empat hi haurà pròrroga de 5 minuts (2 temps de 5′ a temps corregut). Si persisteix l’empat hi haurà penals (3 per equip fins a desempatar).
24. Els partits eliminatoris excepte la final es resoldran en cas d’empat al final del temps reglamentari amb el llançament de 3 penals fins a desempatar.
25. Cada equip disposarà d’un temps mort opcional d’un minut per part.
26. L’organització exigirà la vestimenta correcta, amb el seu dorsal en cada partit.
27. En cas de coincidir colors de vestimenta es sortejarà els petos amb el llançament d’una moneda. 28.L’organització no es fa responsable de les lesions i/o accidents transcorreguts durant el torneig, ni de les despeses o responsabilitats derivades dels mateixos.