dissabte, 23 d’octubre del 2010

Cròniques

MONT-ROIG 6 - ASCÓ 2

Segona jornada per les fèmines i primer partit a casa.

Partit molt intens degut a què a la primera part han sortit molt adormides i no es trobaven dins del camp, costava fer jugades, estaven molt estàtiques tot i que amb més ocasions de gol que les rivals. Ha començat marcant l'ascó en la primera ocasió que han tingut, però el mont-roig no s'ha enfonsat i ha continuat lluitant per aconseguir l'empat, que ha arribat amb el gol de la Maria, ens hem avançat en el marcador amb un 2-1 gol de Mar però abans de que finalitzés la primera part han empatat el partit les de l'Ascó.

La segona part ja ha estat més diferent, el Mont-roig clar dominador del partit ha anat intentant guanyar i amb un gol de Maria s'ha tornat a posar per davant del marcador, s'han començat a moure més i les coses han anat sortint, ja que ha arribat el quart gol de la Laia, el cinquè el de la Mar i per últim el sisè el de la Marta. La segona part ha estat millor que la primera on s'han encaixat els dos gols en contra, comentar la dificultat sobretot de la segona part degut al sol que entrava al pavelló i que en moltes ocasions no ha deixat jugar prou bé a les jugadores.

Des d'aquí anima a les noies que han fet el millor inici de temporada des de que es va formar l'equip, a poc a poc veiem els resultats noies!!! I animar a les dos lesionades de l'equip, a l'Imma que a principis de novembre podrà tornar i a l'Aina que esperem que sigui abans, des de l'equip femení els hi donem molts ànims perquè es recuperin.

GOLS CEM: Maria (2), Mar (2), Laia i Marta