dilluns, 11 d’octubre del 2010

CEM 3 – 4 PATXANGUERUS D’ALFORJA

CÒNICA DEL PARTIT:
Debut del CEM en el campionat de lliga de Preferent Catalana, amb derrota en partit disputat aquest passat dissabte al pavelló municipal d'esports de Mont-roig, enfront els Patxanguerus d'Alforja amb el resultat final de 3 gols a 4.
Partit clàssic d'inici de temporada, on l'equip entrenat per Emili Pons, està agafant rodatge necessari, i on es va trobar un rival incòmode a la pista, que va plantejar una defensa tancada i on el nostre equip va elaborar jugades força bé, i on les contres de l'adversari van resultar decisives. Primer part amb empatat a 2 gols, i es va arribar als últims minuts del partit amb empat a 3 gols, i una altra contra dels visitants posava el resultat final de 3 a 4, resultat que ja no va variar.
Senyalar per últim que van assisitir al partit, els dos jugadors lesionats, per una part, Sergi (que s'està recuperant d'una greu lesió de l'any passat), i per l'altra, Jaume (lesionat en un dit del peu en pretemporada). Des del club, l'entrenador, delegat i la resta de companys els desitgem una bona recuperació i molts ànims a tots dos.

GOLS: Edu, Andreu i Casagran
PORTERS: Siscu (20 min. 2 gols encaixats); David (20 min. 2 gols encaixats).

FOTO TEMPORADA 2010-2011

PETIT HOMENATGE AL SERGI