diumenge, 11 d’abril del 2010

EMPAT IN EXTREMIS

Playas Miami 7 - CEM Masculí 7
Gols: Edu 2, Casagran 2, Quim 2 i Tuset
El CEM va tornar a encomanar-se a la èpica per aconseguir treure un punt de Miami, ja que a falta de 57 segons el resultat era de 7 a 5.
El partit començava malament pels interessos del CEM, ja que el Miami s'avançava en el marcador. A partir d'aquí el CEM es va treure la son de les orelles i aconseguia remuntar el partit posant el marcador en 1 a 3 amb 2 gols d'Edu i un de Tuset. Però abans de la mitja part, el Miami escurçava distàncies marxant cap als vestidors amb un 2 a 3 favorable.
Ja en la segona part, l'equip va sortir amb una empanada al damunt, la qual cosa va provocar que el Miami remuntés el resultat i es posés amb un clar 6 a 3. El CEM havia desaprofitat 3 doble penalts fins aquest moment. I quan faltaven 6 minuts per acabar el partit, va arribar el moment de Quim, que fins al moment encara no havia jugat. El mateix Quim escurçava distàncies amb un gol de fora l'àrea, però el CEM jugant amb porter jugador va cometre una errada que ho aprofitava el Miami per posar-se 7 a 4 a falta de 2 minuts per acabar. Casagran posava el 7 a 5, però no semblava que el CEM pogués remuntar, ja que amb porter jugador l'equip es precipitava. Però a falta de 57 segons Quim feia el 7 a 6 de doble penal i a falta de deu segons, Casagran posava el 7 a 7 que feia esclatar l'eufòria dels mont-rogencs.
Cal destacar la gran presència de públic que hi havia al pavelló de Miami Platja on no hi cabia ni una agulla i també cal agrair la presència de la batukada roja que va animar l'equip en tot moment.

Playas Miami 1 - CEM Femení 1
Gols: Maria
Les noies es van avançar en el marcador a la primera part, però el Miami aconseguia empatar en la segona part. Tot i això, les noies continuen mantenint el liderat.

2 comentaris:

sete ha dit...

No et preocupis David. Guanyem, perdem o empatem (últimament molt) tots! Tothom pot fallar o tenir un mal dia. Ànims!

FCBotarell ha dit...

Veig que vosaltres ja teniu la nostra afegida... :)

Fet!