dilluns, 8 de març del 2010

EL CEM DERROTA AL MEDITERRANI EN UNA BONA SEGONA PART

CEM Masculí 6 - Mediterrani Cambrils 3
Gols: Andreu 2, Tuset 2, Casagran i Pep
1
CRÒNICA
El CEM es presentava al partit amb l'inconvenient de no tenir entrenador, ja que Javi estava malalt i no podia assisitir al partit. Tot i això, el partit va començar bé pels interessos del CEM, ja que a la meitat de la primera part, Pep obria el marcador després d'un fort xut ras de de fora de l'àrea. El Mediterrani poc després aconseguia fer l'empat amb un gol de falta. Abans d'acabar la primera part el CEM hauria pogut avançar-se en el marcador però li va faltar encert de cara a porteria.
Ja en la segona part, l'equip va sortir amb més intensitat i aconseguia fer 2 gols seguits obra d'Andreu, un des de fora l'àrea i una altre de xut creuat a passada d'Alexis.
El CEM seguia buscant la porteria contrària i ampliava el marcador amb un gol de Tuset després d'una passada de la mort d'Andreu. Immediatament el Meditarrani escurçava distàncies després d'una badada en defensa dels mont-rogencs. A partir d'aquí el Mediterrani va jugar amb porter jugador però sense gaire encert, i això ho aprofitava el CEM per marcar 2 gols més, un de Casagran després d'una gran jugada personal i un altre gol de camp a camp de Tuset, amb col·laboració del porter, ja que la pilota li va passar per sota les cames. Abans d'acabar el partit, l'equip visitant maquillava el marcador fent un gol des de fora de l'àrea i posant el 6 a 3 definitiu en el marcador.
La propera setmana, el CEM es desplaça a l'Alt Camp per jugar dissabte a les 19 h contra l'Alcover, equip que es va endur els 3 punts de Mont-roig en la primera volta després de guanyar per 1 a 3.
Per la seva part, les noies juguen dissabte a les 15 h al pavelló de Salou contra el Salou FS.

2 comentaris:

tuset ha dit...

vaig haver de sortir jo per treure's les castanyes del foc jajaja

Anònim ha dit...

Dedico el gol al JT8.

jajajaj