dilluns, 11 de gener del 2010

VICTÒRIA " IN EXTREMIS"

El Vinyols es presentava a Mont-roig sense canvis. I el que semblava un partit fàcil a priori, es va acabar complicant.
El partit va començar amb el CEM tenint la pilota però sense tenir clares ocasions de gol. El Vinyols tampoc posava en perill la nostre porteria. Però abans d'arribar a la mitja part, Raul, avançava el CEM amb un fort xut creuat. Al descans s'arribava amb un 1 a 0 favorable.
Ja en la segona part, el Vinyols aconseguia empatar en els primers 5 minuts. Poc després, el CEM es tornava a avançar amb un gol de falta d'Andreu que va desviar la defensa contrària. Incomprensiblement, en la jugada següent el Vinyols tornava a empatar el partit a 2 gols. Això va provocar que el CEM es posés una mica nerviós i busqués ràpid la porteria contrària sense sort. A falta de 5 minuts, Andreu després d'un fort xut de fora l'àrea tornava a avançar el CEM. A continuació, al CEM li xiulaven la sisena falta i el Vinyols ho va aprofitar per empatar el partit a 3 gols a falta de 2 minuts per acabar el partit. El CEM no es rendia i també disposava d'un doble penal que Andreu desaprofitava. I a falta de 25 segons per acabar el partit i a la desesperada, Casagran va fer un fort xut que va desviar una altre cop la defensa vinyolenca que donava la victòria al CEM per 4 a 3.
La propera jornada el CEM juga diumenge fora contra el Tortosa a les 13.00.
q
Per la seva, les noies van aplaçar el partit contra el Renau per falta d'efectius. La propera jornada, les noies juguen a casa contra el Riudoms a les 20.30.