dimarts, 1 de desembre del 2009

IMPORTANT VICTÒRIA

El CEM masculí s'endú la victòria de Móra d'Ebre després de realitzar un bon partit.
MÓRA D'EBRE (3) - CEM (5)
El partit va començar bé pels interessos visitants, ja que es situaven 0 a 2 en el marcador ens els 10 primers minuts. Abans de la mitja part, els locals escurçaven distàncies i s'arribava amb 1 a 2 al descans.
A la represa, els locals van fer pressió a tota la pista i obtenien l'empat. Però de seguida el CEM es tornava avançar en una jugada de contraatac. L'equip local seguia pressionant i el CEM no sabia sortir de la pressió, la qual cosa va provocar que els locals empatessin a tres. Els visitants enlloc d'enfonsar-se, van anar a buscar la victòria i en 2 contraatacs van aconseguir deixar el marcador en un 3 a 5.
GOLEJADORS: Edu (2), Pep, Andreu i Sergi.
1
Les noies aquesta setmana van descansar.
q
ÚLTIMA HORA
El partit contra el Playas Miami que va quedar suspès, s'haurà de finalitzar però encara no sabem la data.