dijous, 27 d’agost del 2009

ÚLTIMA HORA

ELS GERMANS CORDOBESOS DEIXEN EL CEM
Albert Cordobés i Jordi Cordobés abandonen el CEM després de dues temporades en el nostre equip.
L'Albert anirà a jugar al Vinyols, un equip nou que ha muntat l'Ivan Parra i que jugarà a la Divisió d'Honor de la Federació Catalana de Futbol Sala (FCFS).
El Jordi anirà a provar sort al Vinyols Taller Albert, que juga a la Preferent de la Federació Catalana de Futbol, i per tant, s'enfrontarà a nosaltres.

ALEXIS, SEGUEIX UNA TEMPORADA MÉS AMB LES NOIES
Alexis Pereira seguirà sent l'entrenador del femení almenys una temporada més. Ahir dimecres 26 d'agost van començar la pretemporada amb moltes ganes.
Les jugadores són les mateixes que la temporada anterior: Marta, Maria, Imma, Raquel, Cori, Sara, Àngela, Laia, Arantxa, Mar, Eugènia, Laura, Jhonnatty i Miriam.

PRETEMPORADA MASCULÍ
L'equip masculí comença la pretemporada el dilluns 31 d'agost amb el Javi Martel com a nou entrenador. Els jugadors confirmats són Edu, Pep, Alexis, Casagran, Sergi, Tuset i Raul com a jugadors de camp i David i Siscu com a porters.
Durant aquesta primera setmana l'equip entrenarà 3 dies: dilluns, dimecres i divendres a les 20.30.

HECTOR, A PUNT DE FITXAR PEL PLAYAS SALOU
Hector té la intenció de deixar el CEM i fitxar pel Playas Salou de la nostra categoria on tindrà la possibilitat d'entrenar amb el primer equip de Divisió de Plata.
El club ha fet tot el possible per intentar convènce'l, però no hi ha hagut èxit.
Podeu escriure comentaris al respecte perquè es repensi la seva decisió.

PUBLICACIÓ DE CALENDARIS
Ja ha sortit publicat el calendari de preferent. La primera jornada de lliga serà dissabte 3 d'octubre on el CEM s'enfrontarà a casa al PME Vandellòs-Hospitalet (Calendari Preferent).
El derbi contra el Playas Miami serà el dia 21 de novembre de 2009 a Mont-roig (jornada 8) i el dia 10 d'abril de 2010 a Miami (jornada 23).
També ha sortit publicat el calendari de les noies. Debutaran el mateix dia que els nois contra el Móra la Nova (Calendari Primera Divisió Femenina).
El derbi contra el Playas Miami serà el dia 14 de novembre de 2009 a Miami (jornada 7) i el dia 6 de febrer de 2010 a Mont-roig (jornada 14).

11 comentaris:

Anònim ha dit...

aixo de que l´hector entreni amb els de plata es una bona estratègia, perque baixi al playas a jugar, ja veureu com no entrenara.

Anònim ha dit...

els la manera de vendre fum, no crec que hi pugi cabre tanta gent al playas de preferent i plata.

Ja ha sortit el calendari

Anònim ha dit...

el millor per l'hector es q acabi d'explotar a mont-roig aket any i l'any q ve q provi sort.

Anònim ha dit...

Hector quedat q aquest any lluitarem per l'ascens!

Anònim ha dit...

hector aki mont-roig tindràs molts minuts i allí al playas hi haurà molta gent. si te'n vas de vacances no podràs fer la pretemporada i per tant ho tindràs molt dificil per entrenar amb el de plata.
sete

Anònim ha dit...

aket any el CEM pot fer una bona temporada ja que manté la base de l'any passat, dos porters nous i un entrenador.
hèctor quedat.
Edu

Anònim ha dit...

ei tusi!has trucat a la federacio x cambiar l'hora dels partits de casa de les noies?xq al calendari surt q juguem a les 20:00! i es a les 20:30 e?

Alexis

Anònim ha dit...

aixo d q vaigi a entrenar al plata yo n u e dit en cap moment aixi q n s'interpretin malament les coses. Va x el 1 comentari! Hector

Anònim ha dit...

hector si has de jugar a la mateixa categoria, quedat a mont-roig que jugaràs més. demà entreno a les 8 i mitja. t'esperem!

Anònim ha dit...

kuan feu un comentari, identifiqueu-se!
sete

Anònim ha dit...

No estaria malament sapiguer de qui son els comentaris.
Hector