dilluns, 8 de juny del 2009

MILLOR JUGADOR DE LA TEMPORADA

MVP
1. EDU: 15 PUNTS
Els seus companys l'han votat com a millor jugador de la temporada.
Estadístiques:
37 gols (en 29 partits)
6 targetes grogues
1 targeta vermella
2. ALEXIS PEREIRA: 8 PUNTS
3. JORDI TUSET: 8 PUNTS
Animem a l'equip femení a votar a la millor jugadora de la temporada!!!
CRÒNICA CEM - MÓRA D'EBRE
Aquest dissabte passat l'equip masculí va disputar el seu últim partit de la temporada com a local. El rival era el Móra d'Ebre que necessitava un empat per mantenir la categoria, en canvi, el CEM no s'hi jugava res. Aquest fet va provocar que els visitants sortissin més forts posant-se amb un 0 a 3 en els primers 5 minuts. A partir d'aquí, l'equip es va espavilar i aconseguia retallar distàncies amb un gol d'Hector. De seguida, el Móra aconseguia l'1 a 4 en una jugada de mala sort amb un gol en pròpia porta. L'equip no va abaixar els braços i Edu i Hector aconseguien 2 gols posant el marcador en 3 a 4. A continuació, en una jugada individual, el Móra tornava a marcar agafant 2 gols d'avantatge. Abans de la mitja part, el CEM desaprofitava un llançament des del punt de penal. S'arribava a la mitja part amb 3 a 5.
A la segona part, l'equip va sortir a remuntar el partit tenint ocasions clares, però era el Móra qui ampliava el marcador amb 2 gols, un de falta i un de contraatac. El marcador era de 3 a 7 però l'equip no es rendia i Hector aconseguia el 4 a 7. Una altra vegada, el Móra marcava provocant la desesperació dels jugadors locals ja que veien que cada xut del Móra era gol. En canvi, la porteria contrària costava molt de perforar. Amb 4 a 8 al marcador i el partit decidit, el CEM marcava 1 gol de doble penal a càrrec d'Hector i el Móra marcava 2 gols més, també de doble penal, deixant el marcador amb un clar 5 a 10.
El CEM disputa el seu últim partit de la temporada aquest dijous 11 de juny a les 20.30 al pavelló municipal de la Canonja contra el Fincas Legna.

11 comentaris:

Marta ha dit...

Vale nois, començo jo, tot i així ho trobo bastant díficil de fer perquè crec que totes hem aportar un granet de sorra, ja que per ser el primer any crec que el resultat ha estat molt positiu.

Els 3 punts són per l'àngela: perquè de no haver jugat mai de portera ha fet una evolució espectacular fins al punt que molts partits s'ha acabat guanyant o fent un resultat important gràcies a ella.
Els 2 punts els hi dono a la maria, ja que ni que quan no ha jugat per lesió s'ha notat molt, aporta molt al camp, ja que és una jugadora molt lluitadora, la seva evolució no ha estat al 100 % però per mi és un dels pilars de l'equip

I finalment li dono un punt a la imma ja que ha aconseguit marcar 15 gols en tota la lliga i que són gairebé la meitat del què ha marcat l'equip, és una jugadora molt lluitadora i entregada!

Faré un comentari general de les altres, és que els nois sou menys i si he d'anar dient de tothom no acabaré mai. Només destacar la laia, els nervis la traeixen, però amb més confiança arribarà a ser una de les millor jugadores de l'equip, la seva evolució també ha estat bona. De la resta crec que també s'ha evolucionat, n'hi ha que més n'hi ha que menys, però crec que tothom ha participat activament perquè tot sortis bé!!! I li vull donar un 10 a l'alexis per haver-nos aguantat, perquè realment ha hagut de tenir molta i molta paciència, som dones i a vegades som molt complicades!!! esperem que l'any que ve continui i que puguem aprendre molt més d'ell!!!

Marta

maria ha dit...

Bé jo continuo.

3 PUNTS : MARTA indiscutible. ha estat l'equip, no tinc paraules, es la millor jugadora en diferència i el que aporta sempre a l'equip es més d'un 100 per 100. la majoria de partits els hem guanyat gràcies als seus gols i a que no ens en marquessim, a part, per la confiança q aporta quan juga.

2 PUNTS : ANGELA. perquè com a portera val moltíssim sobretot si es mira que no hi havia jugat mai. angela si segueixes aixi no et marcarem als entrenos. A part com a companya ets un 10 a mi em dones molta confiança i crec q també es positiu votar això.

1 PUNT : ARANTXA. Perquè m'agrada molt com juga, de fet té una força extraordinària quan vol i m'agrada molt quan juga per la banda ja que es molt ràpida. M'agrada molt com a persona a dins del camp i això també és molt important.

Per la resta de jugadores molt bé, penso el mateix que ma germana i que suposo q a partir de l'any q vé es veuràn més les millores.
També li poso un 10 a l'alexis!!!

RAQUEL ha dit...

vale em toca, primer de tot vull dir que per ser el primer any no ho hem fet tant malament noies!!esperem que l'any qeu ve continuem totes i anem evolucionant individualment però sobretot com EQUIP!

Els 3 punts són per la Marta, la pixixi, la regatejadora, la seleccionada ;), la "segona entrenadora", la capitana, la companya i amiga, indiscutible a l'equip.
Els 2 punts són per l'àngela, crec que és una bona, molt bona portera i ens ha deixat mil cops amb la boca oberta!!
i l'últim puntet li donaré a l'Eugènia, perquè la seva evolució ha estat impressionant, la força que ha aconseguit treure i demostrar al camp...per flipar!ª!1enhorabona.

A les altres i perquè no puc donar més punts dir-vos que és un plaer jugar amb vosaltres, que aprenc de totes una mica i sobretot perquè aquest equip m'ha demostrat que l'amistat és el principal fonement del nostre futbol sala!!
A l'alexis que dir-li...que té un cor gegant i encara té més paciència!!un 10 i no para uqe vuelvas el año que viene que eso espero, sino porque eres un grande entrenador!!

Anònim ha dit...

sara : buano ara puntu-ho jo.

3 punts per la marta , perque es un crak a part de que es la més golejadora es la que més aporta a l'equip, te fisic per aguantar tot el partit i personalment a mi m'ha ensenyat.( també per els seus entrenaments)

2 punts per la laia, encara que els nervis l'hi fan passar una mala jugada es una gran compaña y s'ho curra molt i estic segura q pot arriba molt lluny.

1 punt per l'angela , per no haver jugat mai de portera a fet una gran temporada i cada dia millora més.

destaca la inma perque es molt bona pivot al = que la mar.bueno y tambe la maria q juga molt be, i la laura q encara q aixi jugat poc de portera sera una bona guardameta!!per part de la amparito ( eugenia) y l jhonaty encara q no han jugat molt an evolucionat e amparito com jutes nena quina força!! y per la Kori y la raquel q me las estimo molt!! ejeje q estik segura q l'any q be millorarem moltisssssiiiim!!! Anim nenes!!

Àngela ha dit...

Bé noies, ara em toca a mi!

Els 3 punts són per la Marta: perquè és la capitana, el pilar de l'equip, la que ens representa a la selecció, la pichichi, perquè ho dona tot a cada partit, per els seus entrenaments ... i sobretot per aguantar les meves continues mofes al seu estimat Espanyol!

Els 2 punts són per la Maria (puri puri): perquè tot i haver estat lesionada ens venia a donar suport a cada partit, perquè sempre s'esforça al màxim i perquè encara que aquest any no hagi pogut marcar gaire, té un futur golejador imminent! Molt bé Marieta!

El puntet és per la Laia: la meva amigueta number 1! A veure si aquests puntets que et donem et fan veure que vals molt, que ets molt bona i aconseguim treure't la pressió que portes damunt i que puguis disfrutar jugant d'una vegada! Laia, no corris tant home!

Destacar la resta de l'equip. Ha estat un any molt divertit, m'heu fet disfrutar molt, encara que de vegades em fessis servir de diana... L'any que ve no sé què faré, però el que podeu tenir segur és que tindreu una fan incondicional que cada cap de setmana us vindrà a animar ben fort! Gràcies a totes, MOOONT-ROIG!

maria ha dit...

em de fer un sopar final de temporada ehh???

Laia ha dit...

Doncs, ara em toca!

Amb 3 super puntots per la croketa de l’equip, que fariem sense la Marta. Perquè està feta un crack, és incansable, és autèntica, sempre està a tot arreu, és la pixixi, la xica de la selección, la que ho dóna tot...
Amb 2 puntots per l’Angeleta! La porterassa de l’equip! I la meva super amiguetotis. Que va entrar per demostrar que podia amb el futbol, i ha acabat la temporada sent una impressionant porterassa i una de les millors jugadores de l’equip, que quan et pensaves que ja estava, apareixia una manota per allí i ens salvava.
I amb 1 puntot, per la Maria. Que ho ha donat tot per l’equip, que quan deia que no podia, seguia sen se parar. Que quan a fet falta algun golet, ella ha aparegut per allí i ha marcat i que amb molt poquet espai ha sabut escapar-se d’una adversària.

I per la resta de l’equip, que entre totes hem aconseguit quedar en 8ª posició!!!! Que per ser el primer any està molt bé. I per l’Alexis, doncs, que merci per tindre tanta paciència.

I per acabar, què dir, doncs que per mi ha estat un any molt emocionant, he disfrutat molt jugant amb el que sempre m’ha agradat i amb les companyes que he tingut. Merci

Laia ha dit...

petit error em quedat 9! ha sigut l'emoció. jajaja

Anònim ha dit...

Ja han votat 6 noies: Marta, Maria, Raquel, Sara, Àngela i Laia.
A veure si les que falten s'animen a votar!!!

Anònim ha dit...

DONCS SÍ QUE PODRÍEM FER UN SOPAR FINAL DE TEMPORADA NO???AVUI A ENTRENO HO PARLEM, OKKK???

MARTA

Anònim ha dit...

ara em toca a mi com sempre, empanadisima!!!!!jejeje.
puntuo porque me han dicho k lo haga, pero pienso k todas hemos puesto un poko de nuestra parte para k se haga realidad que a mont-roig haya un equipo de futbol femenino. equipo con todo el sentido de la palabra ya que no ha sido un trabajo indidual sino colectivo.

3 PUNTS: per la Marta como no, porque es, a parte de la pichichi, la capina...porque siempre nos transmite su enegia positiva que la caracteriza,por muy dicifil que era algun k otro encuentro.

2 punts: per l'Angela que ha podido superar sus miedos y ha demostrado que nada es imposible solo hay que ponerle interes y un poco de voluntat.

1 PUNT: per la Laieta k puede k no haya demostrado todo su potencial, pels seus nervis, cosa k es normal.si los supera estoy segura k se convertira en una de les cracs del ekip.

para acabar solo decir que las demas tambien se merecen un reconocimento, ya k totes formemos parte de un ekipo k aun le queda mucho por delante(solo es el principio).el año k biene por lo menos entre las tres primeras pork para ser el primer año y para muchas el primero en competir, los hemos echo muy bien, super bien!!!!!!!
y como no agradecer a Alexis por su dedicación sin nada a cambio, muchas gracias!!!!!te keremos.


Jhonatty