dimecres, 21 de gener del 2009

LA CARA I LA CREU

Aquest jornada passada l'equip masculí del CEM va guanyar a casa per un contundent 7-1 contra el Riudoms. La primera part va estar bastant igualada, acabant aquesta amb el resultat de 2-1 a favor del CEM. Durant la segona part el CEM va dominar clarament finalizant el partit per un 7-1. Aquest resultat dóna un cop fort de moral a l'equip ja que s'han tornat a retrobar amb la victoria.

Pel que fa l'equip femení del CEM, es van desplaçar a la població veïna de EL MORELL. La primera part va estar bastant igualada, no hi va haver cap gol per part dels dos equips. Durant la segona el partit va ser més emocionant. Va començar a marcar El Morell, però les jugadores del Mont-roig van poder capgirar el marcador, amb un primer gol d'Imma i el segon de Marta. Tot i així, en els 5 minuts últims de partit van baixar la guàrdia, i el Morell va capgirar el marcador quedant com a resultat final del partit 3-2!A veure si la jornada següent contra el Salou tenen més sort!