dilluns, 22 de desembre del 2008

ACABEM MOLT BÉ L'ANY!! FELICITATS NOIES!

De mica en mica l'equip femení ha anat posant el seu granet de sorra i a data d'avui ja han aconseguit 9 puntets! Dissabte jugaven contra el Despertaferro, un equip fort, on la passada temporada va guanyar la Lliga.

Les noies van guanyar per un resultat d'1 a 0, amb un molt bon gol d'Imma. Laia va sacar de banda i ella amb un xut potent de fora de l'àrea va culminar amb un gran gol! Durant la primera part va dominar el CEM, però durant la segona la cosa va estar bastant igualada, on la nostra portera Àngela va fer unes grans parades que van evitar que al final de la segona part ens empatessin. El partit va estar una mica crispat ja que les jugadores del Despertaferro es van començar a posar nervioses degut a què perdien i pel que es veu també per l'arbitratge. Des del CEM creiem que l'arbitratge va ser bastant neutral... però mai és del gust de tothom.

Des del CEM us volem desitjar molt bones festes a tothom i un feliç any 2009

El CEM Masculí va empatar 5 a 5 contra el Playas de Salou, un bon resultat si ens mirem la plantilla de què disposaven, 6 jugadors!