dimecres, 3 de desembre del 2008

29-11-2008

El CEM Femení passa per sobre del Playas Miami amb un contundent 4-1. Gran partit de les noies que van contar amb un nombrós public que les animava. El partit va ser clar des d'un principi on Laia, abans dels 10 minuts de la primera part va marcar els 2 gols que feien el 2-0 a favor del Mont-roig. Així va començar la segona part, on les noies ens van fer patir una mica perquè els gols no entraven i el Miami escurssava distàncies amb el 2-1. L'alegria de les jugadores de Miami va durar poquet, ja que Marta amb un gran gol va fer el 3-1. El partit ja estava pràcticament acabat quan Marta va marcar gol amb un doble penalti. Felicitats noies i a per la pròxima eh? Gran partit.

El CEM Masculí guanya davant el cuer el Morell per 4-6.

Dissabte dia 6 el CEM Femení té jornada de descans i el CEM Masculí rep la visita del lider de la categoria F.S. Alforja a les 18h. al pavelló de Mont-roig.