diumenge, 2 de novembre del 2008

MINUTS FINALS DECISIUS


Avui, dia 1 de novembre, al pavelló de Mont-roig s'ha celebrat la 5a i 3a jornada de lliga masculina i femenina, respectivament.


A les 18h. començava l'equip masculí que necessitava sumar els 3 punts per no veure's a la cua de la classificació. El partit ha començat molt malament pels nostres interessos ja que el Pradell s'ha avançat al marcador en 0-2. El partit es complicava, però ja se sap que al futbol sala res és impossible, així que, amb empenta, al final s'ha aconseguit aixecar el partit. S'ha mantingut l'emoció fins els últims minuts. El Pradell ha tingut dos doble-penals per avaçar-se al marcador però s'ha trobat en un inspirat J. Cordobès que les ha parat. Cal destacar l'actitud de l'equip que, en cap moment, s'ha donat per vençut. Aquesta és la línia a seguir.

Resultat: 6-5 (Edu, J. Casagran 2, Tuset, Hector 2)

L'equip femení disputava el tercer partit de lliga a casa. Amb moltes ganes després de perdre, amb el cap ben alt, a Montblanc. L'equip no ha parat d'atacar ni de lluitar, ha tingut molt bones oportunitats per posar-se davant del marcador, però Riudoms s'ha posat pel davant amb un 0-1 fins a la segona part. Mont-roig ha aconseguit empatar gràcies al gol afortunat de l'Imma que ha soprès a la defensa i a la portera visitant. A falta de 2 minuts pel final del partit, l'arbitre a xiulat una falta aprop de l'àrea, a favor del Riudoms, que ha provocat el gol de la victòria visitant. Lamentar la lesió de la Maria Anguera que l'esguinç del turmell la mantindrà allunyada del terreny de joc durant més de dos setmanes i la baixa de la Cori (des d'aquí una forta abraçada! i ànims!).

Resultat: 1-2 (Imma)

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Hector:
Pep mariquita q ya tens por de q t atrapi en gols q no mels contes tots? jajjajaja inga makina dew

Anònim ha dit...

Ei noia, ànims que la victoria ja s'acosta... dissabte vam estar apunt... jo avui vaig al metge i em dirà exacte que tinc, com també el temps que estaré... això fa un mal... la setmana que vé m'heu de dedicar un golàs ehh??

Anònim ha dit...

noies aquest dissabte toca victoria...no pot ser això!!!
maria cuida't i reposa les setmanetes (4??tantes??joooo)pk quan tornis ho facis amb força!!!

Anònim ha dit...

Aquest dissabte si n?¿?¿ A per totes!
Vinga Maria ara a fer repos. I tranki k diss. guanyarem! jejej

vingaaaaa dewwwwwwww

Anònim ha dit...

Si raquel 4 setmanes... perquè també m'he tocat els lligaments... estic d'un baixon... a més això fa un mal que t'hi cagues... Però que hi he de fer? A guanyar eh noies dissabte, ja baixaré a veure'us...

Anònim ha dit...

ei maria!!!esguinç de turmell de 2n grau són els que es trenquen parcialment els lligaments externs o interns del turmell... hombre...claro que fa mal!!pota alta maria, ibuprofè i pren nolotil si et fa molt de mal!!!sino truca'm!! cuida't i pensa de 4 a 6 setmanetes sempre per començar vida normal...petonets!!

Anònim ha dit...

Gràcies rakel... la veritat és que he tingut un petit lapsus, quan em parlava el metge em vaig veure el peu negre i se'm va anar l'olla... ja estic millor però encara queda... ens veiem dissabte...

Anònim ha dit...

vinga noies que este dissabte guanyarem y despres de sopa!!!!