dilluns, 19 d’abril del 2010

TARDA DE GOLS

CEM MASCULÍ 8 - MÓRA D'EBRE 5
Gols: Edu 2, Andreu 2, Casagran 2 Alexis i un en pròpia porta.
-
El CEM es presentava al partit amb la baixa del seu entrenador, Javi Martel, per motius personals.
Tot i aquest imprevist el CEM va sortir amb força i ben aviat es va posar amb un 2 a 0 en el marcador amb un gol en pròpia porta i un altre d'Andreu després d'un xut des de fora de l'àrea. L'equip jugava bé i seguia tenint ocasions, però en una contra el Móra d'Ebre escurçava distàncies. De seguida, Alexis ampliava el marcador amb un fort xut creuat. El Móra no es rendia i aconseguia empatar a 3 després de dos gols des de fora de l'àrea. Abans del descans, Edu tornava a avançar als locals i quan semblava que aquests marxarien als vestidors amb avantatge, el Móra va treure el porter jugador i aconseguia empatar el partit a 4.
Ja en la segona part, els mont-rogencs van posar-se les piles i van aconseguir fer 2 gols ràpidament, un de Casagran després de robar una pilota al mig del camp i un altre d'Edu aprofitant l'inferioritat que tenien els visitants degut a una expulsió per doble amonestació. Quan faltaven menys de 6 minuts per acabar el partit, el Móra va treure el porter jugador sense sort, ja que Casagran feia un gols de camp a camp i Andreu feia el 8 a 4 després d'una gran jugada personal. Abans d'acabar el partit el Móra maquillava el marcador posant-lo en el definitiu 8 a 5.

Per la seva part, les noies no van poder jugar el seu partit ja que l'equip visitant, el Maspujols, no es va presentar al pavelló degut a una confusió amb els horaris. Ara la decisió finsl, està en mans del Comité de Competició.

1 comentari:

Anònim ha dit...

juga algun equip aquesta semana o feu vacances??